گچ استفاده باکتری عفونت وبگردی لنزهای چشمی

گچ: استفاده باکتری عفونت وبگردی لنزهای چشمی عینک استخر

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار پزشکی افزایش خطر سرطان پستان با مصرف‌ هات‌داگ و همبرگر

    متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد هشدار دادند مصرف برگرها و هات داگ‌ها خطر مبتلا شدن به سرطان پستان را در زنان زیاد کردن می‌دهد.

    افزایش خطر سرطان پستان با مصرف‌ هات‌داگ و همبرگر

    افزایش خطر سرطان پستان با مصرف هات داگ و همبرگر

    عبارات مهم : انواع

    متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد هشدار دادند مصرف برگرها و هات داگ ها خطر مبتلا شدن به سرطان پستان را در زنان زیاد کردن می دهد.

    به گزارش ایسنا، تاثیر مصرف گوشت فرآوری شده است مدتی طولانی است که بر انواع سرطان های پانکراس، پروستات و روده مشخص شده است است ولی این مطالعه به طور مستقیم ارتباط آن را با تومورهایی که در پستان شروع به رشد می کنند، نشان می دهد.

    افزایش خطر سرطان پستان با مصرف‌ هات‌داگ و همبرگر

    بر اساس تجزیه و تحلیل های صورت گرفته بر ۲۸ مطالعه قبلی، زنانی که زیاد گوشت های فرآوری شده است مصرف می کنند ۹ درصد زیاد در معرض خطر مبتلا شدن به سرطان پستان هستند. ولی هیچ خطر بیشتری جهت افرادی که گوشت قرمز فرآوری نشده مانند گوشت گاو، گوساله، گوسفند و بره مصرف می کنند، وجود ندارد.

    صندوق تحقیقات جهانی سرطان نسبت به قطع مصرف گوشت قرمز توصیه کرده هست. ولی سرویس سلامت همگانی انگلیس (NHS) اعلام کرده افرادی که قادر به قطع کلی مصرف گوشت قرمز نیستند، باید تلاش کنند تا حد مجاز روزانه ۷۰ گرم که معادل نیمی از یک برگر یا یک سوسیس است از گوشت قرمز مصرف کنند. شرکت های بهداشتی ایالات متحده آمریکا ولی هیچ محدودیت خاصی را در این زمینه پیشنهاد نکرده اند.

    متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد هشدار دادند مصرف برگرها و هات داگ‌ها خطر مبتلا شدن به سرطان پستان را در زنان زیاد کردن می‌دهد.

    اگرچه میزان مصرف گوشت های فرآوری شده است در رژیم غذایی آمریکایی ها طی سال های اخیر کم کردن یافته هست، میلیون ها نفر هنوز هم بیش از حد مجاز ۷۰ گرم روزانه گوشت قرمز مصرف می کند.

    گوشت فرآوری شده است به گوشتی گفته می شود که به آن نمک افزوده شده، با روش های مختلفی حفاظت شده، تخمیر شده، دودی شده است یا با مواد دیگری مخلوط شده است تا انواع سوسیس، هات داگ، ژامبون، بیکن یا گوشت نمک سود شده است حاصل شود.

    تحقیقات قبلی نشان می دهد مصرف گوشت های فرآوری شده است به جنبش تومورهای روده، پروستات و پانکراس منجر می شود. ولی مطالعات اخیر حاکی از آن است که مصرف این نوع گوشت ها خطر مبتلا شدن به سرطان پستان را نیز زیاد کردن می دهد. بنابراین بدیهی است که کم کردن مصرف گوشت فرآوری شده است جهت پیشگیری از سرطان پستان بافایده است.

    افزایش خطر سرطان پستان با مصرف‌ هات‌داگ و همبرگر

    افزودنی های غذایی مانند نیترات و نیتریت که به گوشت های فرآوری شده است اضافه می شود همراه با چربی اشباع، کلسترول و نوع آهن موجود در پروتئین های حیوانی از عوامل موثر در زیاد کردن خطر سرطان به شمار می روند.

    در سراسر دنیا سرطان پستان مرسوم ترین سرطان زنان و دومین علت فوت و میرهای سرطانی است.

    متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد هشدار دادند مصرف برگرها و هات داگ‌ها خطر مبتلا شدن به سرطان پستان را در زنان زیاد کردن می‌دهد.

    به گزارش روزنامه دیلی میل، بر اساس طبقه بندی آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) گوشت قرمز یک سرطان زای احتمالی جهت انسان و گوشت قرمز فرآوری شده است سرطان زایی حتمی جهت انسان به شمار می رود.

    واژه های کلیدی: انواع | روزانه | مطالعه | تحقیقات | پروستات | سرطان زا | مبتلا شدن | سرطان پستان | پیشگیری از سرطان


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار